Over ons

Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen (ARG) is een volwaardig dienstverlener op financieel en fiscaal gebied. Ons administratiekantoor is sinds 1982 in Geldermalsen gevestigd. Zowel startende ondernemers als ervaren zzp’ers, mkb’ers en particulieren kunnen bij ons terecht. ARG is hét adres voor uw financiële administratie, fiscaal advies en volledige afhandeling van uw fiscale zaken. Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen, hierdoor heeft u altijd persoonlijk contact en kan er snel geschakeld worden. Door onze flexibiliteit is het mogelijk om ook buiten de standaard werktijden een afspraak in de plannen.

Ons kantoor richt zich op langdurige relaties. Hierin nemen wij een no-nonsens houding aan; u hoeft bij ons geen ja-knikkers te verwachten. We zijn kritisch en zullen in de stoel van de klant gaan zitten om zo tot het beste resultaat te komen. Kernwaarden hierin zijn vertrouwen, directheid en eerlijkheid.

Specialisten in het vakgebied

Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen heeft een uitgebreide specialistische kennis en beschikt daarnaast over een groot netwerk van diverse specialisten. Tot dit netwerk behoren onder andere fiscalisten, advocaten, financieel planners, assurantietussenpersonen en pensioenadviseurs. Geniet van onze expertise en laat u het werk uit handen nemen. Hiermee bespaart u kostbare tijd én geld! In de tussentijd kunt u doen wat u het beste doet: ondernemen.

Wilt u een afspraak inplannen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 - 57 41 04. We staan u graag te woord.


Neem contact op