Fiscale diensten

Als het om belastingzaken gaat, wilt u als ondernemer: zo min mogelijk belasting betalen en (fiscale) risico’s beperken. Uw belastingzaken moeten dan ook goed geregeld zijn.

Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen (ARG) vertaalt uw wensen naar concrete fiscale adviezen en actiepunten. Bij ARG zijn wij op belastingtechnisch gebied op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving. Door ons uitgebreide netwerk van fiscalisten, kunt u genieten van expertise en toepassing van de laatste fiscale regels, met een optimale fiscale positie als resultaat.

Fiscale dienstverlening

Onze fiscale dienstverlening bestaat, naast fiscaal advies, uit diverse werkzaamheden waardoor u kostbare tijd én geld bespaart. Zo verzorgt Administratiekantoor Rietbergen Geldermalsen onder andere:

Aangifte omzetbelasting (BTW):

Als ondernemer bent u verplicht om opgave te doen over uw omzetbelasting. Deze kan per maand, per kwartaal of per jaar opgegeven worden. Deze, vaak tijdrovende, klus wordt over het algemeen pas laat uitgevoerd. Laat uw BTW-aangifte door ons regelen. Wij verwerken uw administratie (zoals bonnen, facturen en bankafschriften), verzenden uw aangifte en zorgen ervoor dat uw financiële administratie keurig op orde is.

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB):

Als eigenaar van een BV of NV (in sommige gevallen ook stichtingen en verenigingen) moet u voor uw bedrijf een aangifte vennootschapsbelasting doen. Hierbij bent u verplicht om de jaarstukken te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen hierbij het traject uit handen en zorgen ervoor dat uw VPB volledig voldoet aan de eisen.

Aangifte loonbelasting (LB):

Iedere maand (of vier weken) behoort de aangifte voor de loonheffingen verzorgd te worden. Deze materie ondergaat nogal eens wat wijzigingen, waardoor de aangifte loonbelasting tot hoofdpijn kan leiden. Geen zorgen, wij nemen u het werk graag uit handen. Zo kunt u zich bezighouden met uw onderneming.

Aangifte dividendbelasting (DIB):

Keert uw vennootschap dividend uit? Zorg ervoor dat u dan tijdig de dividendbelasting betaalt aan de Belastingdienst. Hiermee voorkomt u boetes! Vanzelfsprekend kijken we graag of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vrijstelling of teruggaaf van de dividendbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting (IB):

Ook de aangifte inkomstenbelasting kunnen wij tot in de puntjes regelen. Bent u “ondernemer voor de inkomstenbelasting”? Dan heeft u mogelijk recht op aftrekposten voor ondernemers. Hierdoor zou u geld kunnen besparen. Neem gerust contact met ons op, we zorgen ervoor dat u niet te veel belasting betaalt.

Aangifte vermogensbelasting, successie- en schenkingsrecht:

Naast bovenstaande belastingen kunt u bij ons ook terecht voor uw aangifte vermogensbelasting, successie- en schenkingsrecht.

Overleg en onderhandelingen met de belastingdienst:

Ook voor begeleiding bij fiscale boekenonderzoeken of het onderhandelen met de belastingdienst kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat u wordt bijgestaan in alle fases van het traject. Wanneer u een specialist nodig heeft, zullen wij hiervoor een fiscalist uit ons netwerk inschakelen.

Optreden in bezwaar- en beroepsprocedures:

Voor het optreden in bezwaar- en beroepsprocedures met de belastingdienst maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk met fiscalisten en advocaten. Op deze manier zorgen wij voor actuele kennis en de beste resultaten voor uw procedure.

Bent u benieuwd hoe wij u tijd én wellicht geld kunnen besparen?


Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 – 57 41 04. We staan u graag te woord.


Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt!

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer *
Wanneer mogen wij u terugbellen (dag/tijdstip)
Verzenden